VÄLKOMMEN HIT!måndag 8 juli 2013

Stor variation

 Jätteskön och lätt sommarblus, storlek L. Finns i Pop Up shopen.
Muminpenaler, tycker nog att mumintrollen är så mysiga på nåt vis. Finns i Pop Up shopen.
Angrybirds är däremot inte alls mysiga!Tycker det är så irriterande då angrybirds finns på PRECIS allt.. Dessutom tycker jag att de är FULA! Så det så! Men det tyckte jag tydligen inte i höstas då jag började med den här mössan. Hade INTE tänkt göra den klar, men då ville ju dotterna ha den så måste ändå.

4 kommentarer:

Jennie sa...

Hahaha, nej jag är heller inget fan av Angry birds. Eller Blixten McQueen, som min son gärna skulle ha på allt. Ibland får man dock vika sig för barnens önskemål... :) Fina saker i övrigt! Tyget till blusen är ju helt fantastiskt!

a-Luna sa...

Tack! Jag funderar faktiskt på att plocka bort blusen från shopen och börja använda den själv istället :)

Lilla Anka sa...

Åååå, så underbart tyg i blusen! Och jag håller med, jag när inte heller något fan av tecknade-film-figurer på barnkläder. Men jag minns när yngste sonen mest av allt önskade en tröja med Pikachu......ibland får man vika sig!

a-Luna sa...

Tack! Här har vi också upplevt Pikachu och allt vad de hette, pokemonar och digimonar. Men tycker ändå att de är sötare än angry birds. Redan namnet är ju hemskt! Varför ska de heta angry? Om barnen har angry birds som "idoler" kanske det smittar av sig. Eller så blir de rädda för fåglar på riktigt. Kanske jag överereagerar nu, men NÄÄ jag kan bara inte med angry birdsen!! Kanske det inte är lika utbrett i Sverige , men här i Finland har de spritt sig som pesten till de mest konstiga prylar, det senaste jag såg var väl fiskedrag:(