VÄLKOMMEN HIT!fredag 13 juli 2012

Ser stjärnor..


Tror jag fått dille på stjärntyger! Tycker så om olika tyger med vita stjärnor. Just nu, åtminstone.. Blivit både penaler och necessärer. Så många att jag INTE kan tänka mig att sy flera nu på länge! Förstår ej folk som kan massproducera hur mycket som helst. Jag saknar helt det tålamodet.
En retropenal blev det också och två mössor i det härliga Bambi-tyget. Nu är tyget helt slut dock. Känns bra att det är helt uppanvänt, då behöver jag inte fundera på vad jag ännu skulle kunna sy av just det tyget!
Allt detta förde jag till Pop up shopen i Willa Werneri torsdags. En bra sak med regnet denna sommar är att det känns helt ok då att sitta inne och sy. Även om jag ändå nästan sitter ute. Har nämligen flyttat sygrejerna till glasterassen :)
3 kommentarer:

Jennie sa...

Åh vad det lät härligt att sitta på glasterassen och sy! :) Och vad produktiv du varit - jättefina saker!

a-Luna sa...

Det är faktiskt rätt härligt jo :) Vill bli litet hett bara emellanåt, så det gäller att ha korsdrag.. Känns mera motiverande att sy då får ha produkter till försäljning i Willa werneri. Så tror nog att det bara är en tillfällig uppgång i produktiviteten :) Inte så lätt det där med att hålla det i balans, får ej bli för mycket då brukar skaparlusten hlet försvinna för mig. Risken är därför stor att det snart blir en LÅÅÅÅNG paus..

Alla kan sy sa...

Jättefina väskor du sytt, och så bra presenter om man så vill. Har du någon beskrivning eller länk du an dela med dig av för hur man syr dessa samt mått?