VÄLKOMMEN HIT!fredag 28 oktober 2011

Oj vad det smälter..

Jo här gick det minsann åt plastpåsar på höstlovet!! Tillverkat flera nya påsar för duschkräm, schampoo och balsam då man är till simhallen. "Rören" brukar alltid vara upptagna och svåra att använda tycker jag, om nu något mot förmodan sku råka va ledigt. Men lediga krokar brukar det däremot finnas gott om, därför har alltså påsarna en upphängningskrok. Var ute på terassen och strök för att undvika ångorna från den smälta plasten. Misstänker att de ej är så nyttiga att andas in..

Funderar på om jag ska sälja på någon julmarknad i år eller inte..Men ifall det blir av får dessa duschpåsar följa med :)

5 kommentarer:

Sabine sa...

De är jättefina! Men... Hur har du gjort dem? Vad är det du strukit? En vanlig plastpåse?!?

a-Luna sa...

Tack Sabine! Jo vanliga plastpåsar, 5-6 stycken i gången. Du kan kolla under etiketten förvaring. Där finns en tutorial som visar hur jag gjort. Men denna gång använde jag inte blå plast överst utan vit genomskinlig, gammaldags bokplast. Man kan också lämna bort den översta plasten, men då kan det va lite svårare att få det passligt mycket smält. Utan att själva bilden smälter för mycket vill säga.. Rolig teknik, men måste testa sig fram :)

Sabine sa...

Ja! En tutorial! Tack :-)
Dina påsar blev verkligen häftiga, nu ska jag försöka samla på mig jag med :-)

a-Luna sa...

Lycka till! Tips: Påsarna i mellanlagren behöver inte va så fina, utan kan va vanliga matbutikspåsar...

Pysselfarmor sa...

Åh så snyggt och det där är på min att-göra-lista....superfina påsar du gör!