VÄLKOMMEN HIT!







söndag 24 juni 2012

Retro - vara eller icke vara...

Tror att jag är på väg in i en ny period, kanske alltså.. Får se hur det fortsätter.. Tror faktiskt jag börjar tröttna på retrotygerna. Hm.. Hoppas inte, för jag har så mycket av dem i hyllan. Men kan vara fråga om en tillfällig svacka också :)
Men i alla fall så har det nu blivit två nya penaler/necessärer i det rödvita tyget som jag är sååå förtjust i. En vimpel i marinafärger och flera mössor i olika storlekar. Allt far till pop up shopen i Willa Werneri imorgon!








söndag 17 juni 2012

Pop Up shopen är öppen





Pop Up shopen i Willa Werneri öppnades fredag 8.6 och är öppen i ca. två månader framåt. Jag och ca. 20 andra hantverkare har våra produkter där till salu. En väldigt bra ídé! Fantastiskt att få ha sina grejer så centralt och så pass länge till salu. Men hantverk är verkligen inget man blir rik på, men roligt varje gång något blir sålt. För det betyder ju att det finns rum i hyllan för att tillverka nya grejer! Endast kontant betalning dock, fall ni är på väg hitåt.. Vilket jag ju hoppas att ni är :) Kristinestad är en härlig stad, speciellt på sommaren!

tisdag 5 juni 2012

Färgglatt för liten och stor




Härligt fladdrig tunika med kort ärm och resår en bit ovanför fållen. Riktigt skönt och mjukt tyg. 
Storlek L.