VÄLKOMMEN HIT!







fredag 28 oktober 2011

Oj vad det smälter..

Jo här gick det minsann åt plastpåsar på höstlovet!! Tillverkat flera nya påsar för duschkräm, schampoo och balsam då man är till simhallen. "Rören" brukar alltid vara upptagna och svåra att använda tycker jag, om nu något mot förmodan sku råka va ledigt. Men lediga krokar brukar det däremot finnas gott om, därför har alltså påsarna en upphängningskrok. Var ute på terassen och strök för att undvika ångorna från den smälta plasten. Misstänker att de ej är så nyttiga att andas in..





Funderar på om jag ska sälja på någon julmarknad i år eller inte..Men ifall det blir av får dessa duschpåsar följa med :)

måndag 17 oktober 2011

Jeans a la röd/vitprick

Vår söta lilla guddotter Amanda har redan hunnit bli 1 år. Var ju bara tvungen att sy något åt henne i present. Blev lätt när jag fick veta att inredningen i hennes rum sku gå i rött med vita prickar. Jag tycker ju så om kombinationen jeans & rödvitprick! Återanvändning som ni ser på jeanssömmarna.



Applikationen kanske ni känner igen? Jo jag har använt den förr. På jeanshaklapparna.


Testade också att göra födelsedagskort, ett åt just Amanda 1 år och ett åt Kevin 7 år. Gillar känslan av att sy med symaskin på papper. Roligt och snabbt. Tror nog det blir fler kort småningom...

söndag 9 oktober 2011

Det trodde jag aldrig

att jag skulle sy ett par trosor... Men nu har det faktiskt hänt! Inte åt mig själv dock, men åt F. Jag har alltid tänkt att trosor är så pass billiga att det är onödigt att sy såna. Dessutom mycket jobb och pilligt trodde jag. Men det gick ju väldigt fort och smärtfritt egentligen.