VÄLKOMMEN HIT!







fredag 18 mars 2011

Vårglada börsar

Jag ville sy likadana börsar som de jag sydde i julas, men i våriga färger. Det blev två stycken, en i turkost och en i ljusrosa. Jag skulle INTE kunna tänka mig att sy något i rött just nu. Jag brukar inte ha så stark känsla för vilka färger som hör ihop med olika årstider, men nu är det nog bara vårfärger som gäller här =). De påsydda dukarna är virkade av naturvitt garn. Dock inte av mig själv, utan jag fick dem av en väninna som hade fyndat dem på loppis. Tack!!

onsdag 2 mars 2011

Härligt rosarutigt

Vårkänslor i luften och det här rosa rutiga tyget är så härligt vårigt tycker jag. Blev några små necessärer. Visst har vi det bra som har fyra årstider! Just nu extra härligt med solen som värmer i skidspåren! Blir många solpauser =)

Gammal kärlek

Jag har tänkt pyssla av gamla skivor och gick därför till loppis för att söka efter en skiva med bra pris. En av de första skivorna som jag hittade var Glen Medeiros! Jag minns ännu hur jag drömde om Glen Medeiros när hans "Nothing´s gonna change my love for you" spelades i radion titt som tätt nån gång på 1980-talet. Den måste jag ju bara ha, för 2 euro. Men sedan blev det svårare.. Jag kan nämligen inte använda den till det jag tänkt. Jag kan bara inte! Måste hitta en annan skiva som inte framkallar så starka minnen =). Vad jag tänkt pyssla? Bilder kommer senare!