VÄLKOMMEN HIT!







söndag 24 oktober 2010

Lapptäcke Röd

Vi har just varit o hälsat på min syster och hennes familj. Detta lilla lapptäcke hade vi med som gåva åt lilla söta A, 2 v gammal idag. Nog var hon alldeles otroligt söt den tjejen :)
Täcket går i rött och brunt och storleken är 80 * 80 cm. Hade först tänkt att det skulle bli rosa och brunt, men jag har så få rosa tyger :(. På baksidan finns lilltösens namn symaskinsbroderat med rosa pärlgarn på det bruna fleecetyget.



onsdag 20 oktober 2010

Näsduksfodral i snuvtider



Näsduksfodral i "nya" färger och tyger.. Väldigt många är förkylda just nu tycker jag, inkl. mig själv, även om jag bara har en lindrig variant än så länge. Det rödvitprickiga tyget tycker jag är alldeles otroligt snyggt :)

Grävskopa

Limegrön baggymössa åt Jesper. Mamman önskade en grävskopa på mössan och det lyckades :)

torsdag 14 oktober 2010

Emil i Lönneberga haklappar för sista gången

För sista gången eftersom tyget, som ju egentligen är en rullgardin, tog slut. Känns lite ledsamt, har tyckt så mycket om Emilmotiven. Testade nu med flera olika färger på snedlisten. Har svårt att bestämma mig för vilken färg som jag tycker blev finast :)


1-års present

Här är en bild av den present som söta 1-åriga Smilla fick på sin födelsedag av sin gudmor. Hoppas att både gudmor, Smilla och Smillas mamma gillar gåvan. Hade ingen huvudomkrets att utgå ifrån, så mössan kanske blev för stor? Men hellre så än för liten :)

tisdag 5 oktober 2010

Namnmössor igen :)

En svart mössa åt Douglas och en rosa åt Pernilla. Båda är i baggymodell.



fredag 1 oktober 2010

Pepparkaksvantar

Tumvantar åt mor och dotter! Fodrade med varmt och skönt fleecetyg. Rätt lång mudd så att man ej ska behöva frysa om handleden :) Tyget får mig att tänka på pepparkakor, även om det egentligen är blommor... Tack Ann-Sofi för mönstret!!