VÄLKOMMEN HIT!







tisdag 22 juni 2010

Pillefiltar



Denna är såld!


Pillefiltar är något jag varit nyfiken på att sy! Det var nog rätt så pilligt =). Filtarna är ungefär 40 * 40 cm stora och fodrade med grönt/rött trikåtyg. De flesta tygerna är återanvända. Själv gillar jag den som går i rött mera, den gröna är litet färglös.. Om någon av er inte hört ordet pillefilt förr, så kan jag berätta att det är en "filt" med små saker, här bandstumpar, att peta på för småbarn.

fredag 18 juni 2010

3 nya väskor



Tre nya väskor har sett dagens ljus idag =). Två ljusgråa med vita virkade dukar och en mörkblå med ljusblå duk. Väskorna passar bra till exempel till matinköp.

måndag 14 juni 2010

Mera loppisfynd

Är så ivrig nu att blogga att inläggen tyvärr blir lite råddiga och i "fel" ordning =)


Tjock pärm med löstagbara kort inuti.




6 st assietter och ett större fat, Arabia Faenza.









Den här röda träbrickan väntar på ommålning. Ska bli vit småningom.




Denna rymliga träskål ska också bli vit =).




Jubileumstallrikar utgivna med anledning av Rörstrands 250-årsjubileum 1976. Tallriken till vänster representerar 1800-talet och tallriken till vänster 1700-talet.

Tyger




Här är några av mina tyger. De flesta är inköpta på loppisar. Snart, snart hoppas jag hinna sy något igen..

Liten påse


Denna påse med dragkedja har jag glömt att blogga om. Jag använder den till mina usb-minnen. Den virkade duken är från loppis.

Hemma igen



Nu är vi hemma igen efter en lyckad resa till Legoland. Visst är det roligt att åka iväg, men tror nästan att det är ännu roligare att komma hem igen =). Besökte ett par loppisar också under resan.

Glasskålar 5 stycken, 2 flaskor och en vattenkaraff. Karaffen är i flitig användning.

lördag 5 juni 2010

Ut på resa

Idag åker vi iväg mot Legoland o kommer hem söndag 13.6. Har velat sy varje kväll (har flera nya idéer som jag vill testa), men ej hunnit =( Målningen av terasstrappan och den långa träbänken har tagit lång tid, för att inte tala om slipningen, o ännu är det inte klart. Men vi går mot ljusare tider och nu är det sommarlov som gäller!! Hurra!
Jag var annars till en ny loppisaffär häromdagen och gjorde flera fynd. På flera av borden gällde priset 7 saker för 2 euro! Ska försöka få in bilder sedan när vi är hemma igen.