VÄLKOMMEN HIT!







söndag 30 maj 2010

Slipa, slipa, slipa..

Hållit på och slipat bort färg på vår inglasade terass. Ska målas igen bara den andra fås bort. Det svarta pigmentet saknades i målfärgen som vi fick tillblandad i affären, maskinen var alltså sönder. Jag tog ovetande hem färgen o följande dag målade målaren med den.. Gissa om jag blev glad när jag kom hem efter jobbet o såg resultatet!! Problemet var att det var en olja och inte vanlig målarfärg.. Hållit på i oändlighet, men snart snart är allt bort.
Vill ju sy också, inte bara slipa o måla! =(

söndag 16 maj 2010

Leverans imorgon


Denna väska har fått vänta på leverans rätt länge nu. Men imorgon ska det bli av! Bifogar ett matchande näsduksfodral eftersom det dragit ut på tiden =)

Gömmor



Tycker inte det är så trevligt med små gröna paket som har en tendens att slinka ut ur handväskan när man inte önskar det... Tycker det är roligare att gömma dem =).
Pris: 4 e.

Jeansleggings


Helt vanliga leggings blev det idag. Tyget är stretchdenim, köpt på tygloppisen i Vasa. Inga dekorationer så de ser ganska trista ut, men blir nog säkert bra med färgglad tunika. Fick godkänt av dottern =).
Gjorde en sak som jag aldrig gjort förr... Tyckte de verkade lite för korta, så istället för fåll så blev det bara en overlocksöm nertill. Så skulle man ju nog inte egentligen få göra...

onsdag 12 maj 2010

Ljusrosa namnmössa


En ny namnmössa med Hello Kitty har kommit till =). Baggymodell, alltså med häng.

onsdag 5 maj 2010

Jeanshaklappar

Haklappar av återanvända jeans. Applikationerna är också gjorda av återanvända tyger. Rymlig ficka som förhoppningsvis samlar upp det mesta. Fästs med tryckknapp. Fodrad med samma tyg som på applikationen. Vet nu inte riktigt varför jag syr haklappar, mina barn är nog inte alls i den åldern mera.. Om någon är intresserad av att köpa så är det alltså fritt fram =).